Loading...

Želatína bravčová typ A bloom 260 (500 g) 1622 dortis

Želatína jedlá - vhodná na výrobu želatínových kvetín Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetín, motýľov a ďalších ozdôb. ... celý popis
Na objednávku 4-8 dní
ks

Podrobný popis produktu

Želatína jedlá - vhodná na výrobu želatínových kvetín Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetín, motýľov a ďalších ozdôb.   Na získanie približne 250 g želatínového gélu je potrebné miešať ingrediencie v tomto pomere: Jemný krehký gél - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypkej želatínovej zmesi Stredne pevný gél - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypkej želatínovej zmesi Pevný gél - 250 ml vody a 20 - 25 g sypkej želatínovej zmesi Návod na prípravu gélu: Odvážené množstvo želatíny vsypeme do zodpovedajúceho množstva vody a ľahko zamiešame. Vždy je lepšie použiť vodu prevarenú, pretože voda môže vykazovať vysokú tvrdosť a tým môže dôjsť k zákalu. Necháme napučať. Napučaný gél zahrejeme vo vodnom kúpeli na teplotu cca 60-65°C. Rozpúšťanie urýchlime občasným jemným zamiešaním. Po rozpustení použite ochutený pripravený gél na výrobok (najlepšie v čase keď už vykazuje čiastočnú tvorbu gélu). Najčastejšie chyby pri príprave gélu Príliš intenzívne miešanie - v géli sa vytvoria bublinky. Príliš vysoká teplota vody pri príprave gélu - dôjde k zníženiu želírujúcich schopností a tým k zníženiu pevnosti gélu. Maximálna teplota pri príprave gélu zo želatíny je 90 °C. Želatína nesmie prejsť varom. Strata želírovacích schopností sa prejaví hlavne pri opakovanom zohriatí nad 90 °C. Želatína je vysoko hodnotná bielkovina získaná čiastočnou denaturáciou kolagénu. Podľa použitého výrobného procesu je želatína označovaná ako typ A (vyrobená kyslou cestou - bravčová) alebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovädzia).   

Vysoko kvalitná želatína vhodná aj na výrobu želatínových kvetín, motýľov a ďalších ozdôb.   Na získanie približne 250 g želatínového gélu je potrebné miešať ingrediencie v tomto pomere: Jemný krehký gél - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypkej želatínovej zmesi Stredne pevný gél - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypkej želatínovej zmesi Pevný gél - 250 ml vody a 20 - 25 g sypkej želatínovej zmesi Návod na prípravu gélu: Odvážené množstvo želatíny vsypeme do zodpovedajúceho množstva vody a ľahko zamiešame. Vždy je lepšie použiť vodu prevarenú, pretože voda môže vykazovať vysokú tvrdosť a tým môže dôjsť k zákalu. Necháme napučať. Napučaný gél zahrejeme vo vodnom kúpeli na teplotu cca 60-65°C. Rozpúšťanie urýchlime občasným jemným zamiešaním. Po rozpustení použite ochutený pripravený gél na výrobok (najlepšie v čase keď už vykazuje čiastočnú tvorbu gélu). Najčastejšie chyby pri príprave gélu Príliš intenzívne miešanie - v géli sa vytvoria bublinky. Príliš vysoká teplota vody pri príprave gélu - dôjde k zníženiu želírujúcich schopností a tým k zníženiu pevnosti gélu. Maximálna teplota pri príprave gélu zo želatíny je 90 °C. Želatína nesmie prejsť varom. Strata želírovacích schopností sa prejaví hlavne pri opakovanom zohriatí nad 90 °C. Želatína je vysoko hodnotná bielkovina získaná čiastočnou denaturáciou kolagénu. Podľa použitého výrobného procesu je želatína označovaná ako typ A (vyrobená kyslou cestou - bravčová) alebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovädzia).   

Hmotnosť

Balenie obsahuje: 500 g

Zloženie produktu

Proteín

Alergény vajcia

Krajina pôvodu

Holandsko

Technické parametre

Agar, želatína a pektín
Výrobca dortis
EAN 2017000013877
Kód produktu DR-1622

Recenzie produktu

Napísať recenziu
Kvalita
Želatína ako výrobok bola skvelá, len papierové vrecko /vrchný obal/ bolo celé roztrhané.Vrecko so želatínou nebolo porušené, preto som tovar prijala. Možno by bolo vhodné voľne ložený tovar zabaliť do krabice.
Maximálne spokojný

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.

Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.

Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.

Ďalej doporučujeme

Agar želírujúca látka 20 g

Agar je prírodný želatínový prípravok získavaný z morských rias.
2,00 €
Na sklade > 10 ks

Plátková želatína 20 g 9520 dortis

Použitie: Potrebný počet plátkov namočíme do vlažnej vody na 5 minút, potom vodu zlejeme a želatín
2,50 €
Na sklade > 10 ks

Želatína v prášku - jahoda 3x12g

Želatína v prášku s jahodovou príchuťou. Balenie 3 x 12 g.
0,60 €
Na sklade > 10 ks

Citrusový pektín 70 g

Citrusový pektín je pomocníkom pri výrobe džemov.
4,50 €
Na sklade > 10 ks