Pektín E440i je veľmi silné želírujúce činidlo, ktoré je prírodného pôvodu. Získava sa zo šupiek citrusových plodov a upravuje sa hroznovým cukrom. Nie je určený na priamu konzumáciu. Tento výrobok sa používa výlučne profesionálne v cukrárenskej výrobe na prípravu marmelád, želatínových cukríkov. Dávkovanie: približne 0,5 % pre marmelády a 1,4 - 1,6 % pre pektínový gél. Pred pridaním do ovocnej zmesi sa odporúča pektín najprv rozpustiť v horúcej vode (70 °C) alebo zmiešať 1 diel pektínu s 2 dielmi cukru a pridať do ovocnej zmesi, ktorá dosiahne aspoň 70 °C. Optimálne použitie výrobku závisí od pH spracovaného ovocia, a preto sa odporúča vyskúšať účinok na malých množstvách.
Balenie obsahuje: 250 g
pektín E 440i
Švajčiarsko
Agar, želatína a pektín | |
Výrobca | Monaco |
EAN | 8595628802478 |
Kód produktu | dia505.250 |
Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.