Svetová špecialita! Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotela Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť jedinečnou červenohnedou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom a vyskúšajte ďalšiu zo svetových špecialít. Balenie obsahuje: 300 g zmesi na korpus, 85 g zmesi na krém; K tomu pridáte: Na korpus - 3 vajcia, 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie. Na krém - 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie, 180-200 g kyslej smotany (obsah tuku 15-18 %). Príprava korpusu: Obsah vrecúška so zmesou na korpus vsypeme do misy, pridáme vajcia a odmerané množstvo smotany na šľahanie. Zmes vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni dohladka (3 minúty). Cesto vlejeme do vymazanej a múkou vysypanej formy (odporúčame 26 cm) a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme 30-35 minút (elektrická rúra 160 °C, teplovzdušná rúra 140 °C, plynová rúra stredný stupeň). Príprava krému: Obsah vrecúška so zmesou na krém vsypeme do misy, pridáme odmerané množstvo smotany na šľahanie, kyslú smotanu a elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vyšľaháme dohladka (3 minúty). Dokončenie torty: Upečený korpus uvoľníme z formy a necháme vychladnúť. Potom ho pozdĺžne raz rozrežeme. Opatrne zrežeme vrch korpusu tak, aby sme ho zarovnali. Odrezaný vrch korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na neskoršie ozdobenie torty. Tortu krémom naplníme a potrieme podľa vlastnej fantázie. Vrch torty posypeme rozdrobeným korpusom a uložíme do chladničky.
Balenie obsahuje: 385 g
cukor, pšeničná múka, pšeničný škrob, penidlo (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou), mliečna bielkovina), emulgátor (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou), polyglycerolové estery mastných kyselín), glukózový sirup, sušené odstredené mlieko), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (hydrogénuhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), sušené vajcia
Alergény | lepok, mlieko, orechy, vajcia |
Energetická hodnota kJ | 1191 kJ |
Energetická hodnota kcal | 284,6 kcal |
Tuk | 14 g |
- z toho nasýtených | 9,1 g |
Sacharidy | 34 g |
- z toho cukry | 23 g |
Bielkoviny | 4,6 g |
Soľ | 0,4 g |
Nemecko
Príprava múčnikov, tort, dezertov | |
Výrobca | Dr. Oetker |
EAN | 8595072624824 |
Kód produktu | DR-DO0065 |
Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.
Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.